1397/07/24
به اطلاع می رساند به دلیل تمدید مهلت ارسال مقالات تا 22 مهرماه ، نتایج نهایی داوری مقالات و پذیرش کارگاهها،5 آبان اعلام خواهد شد.

1397/07/24
به اطلاع شرکت های دانش بنیان در حوزه اطلاعات مکانی، شهرک های علمی و تحقیقاتی ، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد واحدهای فناور می رساند در صورت تقاضا برای غرفه و مشارکت در نمایشگاه تا 10 آبان، از 50 درصد تخفیف غرفه های نمایشگاهی برخوردار خواهند شد.

1397/04/25
دریافت فرم پیشنهاد کارگاه بیست و پنجمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک و سومین همایش ملی مهندسی فناوری اطلاعات مکانی

اساتید و محققین دانشگاه ها و مراکز پژوهشی
خواهشمند است در صورت تمایل به برگزاری کارگاه در همایش، فرم پیشنهاد کارگاه ار از اینجا دانلود کرده و پس از تکمیل آن را به ایمیل ncegit@kntu.ac.ir با عنوان ذکر شده در فرم پیشنهادی ارسال نمایید.

1397/03/21
از بین مقالات،5مقاله برتر انتخاب شده و به آنها جوایز نقدی، لوح تقدیر و تندیس تعلق می گیرد.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر